Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala Recepti.com i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Ni jedan deo portala Recepti.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Portal Recepti.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sadržaj portala Recepti.com koristite isključivo na vlastitu odgovornost te portal ne snosi odgovornost za eventualne štete nastalog korištenjem sadržaja portala.

Portal Recepti.com zadržava pravo menjanja i uklanjanja sadržaja sa portala bez prethodne najave.

Portal Recepti.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Recepti.com i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.recepti.com, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je portal Recepti.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal Recepti.com sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Portal Recpeti.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu Recepti.com.

Portal Recepti.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Portal Recepti.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Portal Recepti.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke portal Recepti.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Portal Recepti.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala Recepti.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Registrovani korisnik je saglasan da na portalu Recepti.com garantuje i prenosi sva prava za kopiranje, reprodukciju, distribuciju, objavljivanje ili bilo koju drugu upotrebu (bez ograničenja) predatih sadržaja (recepata, tekstova, slike) uključujući podatke ostavljene prilikom registracije naloga na sajtu. Portal Recepi.com može slobodno da koristi sadržaje (recepte, tesktove, slike) u bilo kojim medijima.

Portal Recepti.com zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave.