Menaž Glazura - Extra Sjajna

Na ekskluzivnoj prezentaciji organizovanoj u prisustvu mnogobrojnih novinara i blogera, Menaž je predstavio svoju najnoviju inovaciju koja smanjuje vreme i olakšava proceduru spremanja poslastica - Extra sjajna Menaž glazura koja svaki put uspe.

Na zadovoljstvo mnogih domaćica, Štarkove police postale su bogatije za još jednu inovaciju. Idući u korak sa modernim dobom, Menaž je odlučio da se prilagodi potrebama savremenih žena i da ih obraduje novom glazurom, koja se sprema samo za jedan minut.  Iako je priprema drugačija, laka i jednostavna, tradicionalno dobar Menaž kvalitet, ukus i sastav ostali su isti.

Mnogo volim da spremam torte i kolače i često pozivam prijatelje na druženje i degustaciju, ali u poslednje vreme zbog mnogobrojnih obaveza sve manje  stižem da odvojim vreme za to. Sad kada se pojavila nova Menaž glazura sa kojom je sve izvodljivo, mislim da ću još češće spremati neke nove poslastice i da ćemo se opet okupljati, izjavila je Nataša Pavlović.

Menaž predstavlja najkvalitetniju čokoladu za kuvanje na našim prostorima. Neprevaziđeni kvalitet i tradicija  traju od 1922 godine. Gotovo da ne postoji domaćinstvo koje nije dobro upoznato sa klasičnom tradicionalnom Menaž čokoladom koja godinama ulepšava i obogaćuje naše poslastice. Sada je brend dobio pojačanje u vidu Menaž Glazure koja će pomoći da poslastice budu još brže gotove i da imaju extra sjaj.

Postavite komentar

Komentari