Pošalji recept inspirisan indijskom kuhinjom

Povodom filma „Best Exotic Marigold Hotel 2” koji u bioskope stiže od 23. aprila, pozivamo sve ljubitelje kuvanja da puste mašti na volju, pošalju nam recept inspirisan indijskom kuhinjom i osvoje sjajne nagrade.

„Best Exotic Marigold Hotel 2” je film koji odiše duhom Indije, u kome ćete videti Delhi, Agru, Džajpur, Udajpur, zalazak Sunca iznad Tadž Mahala, venčanje u bolivudskom stilu,  raznolikost i tradiciju, ali izvući i pouku da za nove avanture nije važno koliko godina imate. Stoga od vas tražimo da razmišljate na malo egzotičniji način, probudite svoja čula vrućim začinskim notama i blago slatkom nijasom ukusa. Zamislite Bolivud, šarenolikost, bogatsvo boja i osmislite recept koji vas inspiriše i asocira na indijsku kuhinju.

Večera za dvoje u restoranu Ginger pripala je:
Kristini Gašpar za recept Ukusi i mirisi Indije

Po dve ulaznice za film „Best Exotic Marigold Hotel 2” pripale su:
1. Verica Nikolić
2. Mirjana Simić
3. Dijana Ademović
4. Erna Memić
5. Gvozdena Živković
6. Adilja Hodža
7. Jelena Božilov
8. Dubravka Belogrlić
9. Tijana
10. Suncica Stanković

Sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete vaš recept inspirisan indijskom kuhinjom do 21. aprila preko našeg formulara - http://www.recepti.com/recipe/add.

Deset autora najboljih recepata dobiće po dve ulaznice za film, a u slučaju da u tim gradovima odakle su ne postoji bioskop ili se film ne prikazuje, izdavačka kuća Computer book obezbedila je knjige recepata Indijska kuhinja autorke Vande Ignjačević koje će vam u tom slučaju biti poslate poštom.

Autor najkreativnijeg recepta osvojiće večeru za dvoje u indijskom restoranu Ginger, neizostavnom mestu na mapi svih zaljubljenika gastronomije, u kome se uživa u autentičnoj indijskoj hrani.

Stručni žiri sastavljen od tima portala Recepti.com i šefa kuhinje restorana Ginger odlučivaće o pobedniku, koga ćemo proglasiti 23. aprila u 12h na FB stranama Recepti.Kuvar i MCFSrbija, kao i na sajtu www.recepti.com i www.mcf.rs.

Najbolji recepti biće objavljeni u posebnom albumu na FB stranici Recepti.Kuvar pri završetku konkursa.

Više informacija o filmu na adresi: http://mcf.rs/filmovi/best-exotic-marigold-hotel-2/

Postavite komentar

Komentari

  • Drangulija
    Budi mi divne uspomene od pre 19 godina...
  • Dragica Lovcevic
    Zanimljiv zadatak... mašta, inspiracija i bogatstvo indijskih začina i boja mogu čuda da naprave...