Zdravlje

Grožđe - prirodni lek za organizam

Na pijace je najzad stiglo osvežavajuće bobičasto voće grožđe, pa s tezgi prosto mame mirisni grozdovi neverovatne slasti. Osim što je ukusno, grožđe je i veoma zdravo, čuva imunitet, a zbog velike nutritivne i dijetetske vrednosti deluje kao prirodni lek za organizam.

Ukusno voće, grožđe,...

Nagrada za nepce i borac za zdravlje

Slatke, aromatične i sočne breskve nagrada su za nepce, ali su i odlični saveznici u borbi za bolje zdravlje. Na listi blagotvornih dejstava su detoksikacija, zaštita od bubrežnih bolesti i očuvanje vida, hidriranje kože i „brisanje“ podočnjaka i sitnih bora.

Dobrobiti od redov...

Malina – čuvar zdravlja i lepote

Osim što su ukusne, maline su i izuzetno zdrave. Brojnim ispitivanjima utvrđeno je da se svi delovi biljke mogu upotrebljavati za terapiju bolesti. Preporučuju se za regulisanje pritiska, snižavanje šećera u krvi, stimulisanje rada creva, protiv crevnih i želudačnih infekcija, kod lečenja ekcema ...

Ukusan prirodni lek za brojne bolesti

Dragoceni sastojci koje paprika poseduje na organizam deluju kao antidepresiv, antiseptik, diuretik i moćan afrodizijak. Crvene, žute, zelene, babure, kratke mesnate ili „malene prgave“ papričice, sastavni su deo svake kuhinje zbog ukusa i obilja vitamina, zbog čega ih s pravom naziva...

Nova Plazma XXL

Vest koja je pre nekoliko dana uzburkala našu javnost kao da je naslutila novi proizvod na tržištu – Plazmu XXL. Nova Plazma XXL predstavlja najveću do sada Plazmu kojoj će se pre svega obradovati mlađi deo populacije. 

Budite hrabri i iskusite zanimljive, izazovne trenutke dok ...

Sveže voće za belje zube

Izraelski naučnici poručuju da zdravlje zuba i blistav osmeh u mnogome zavisi od ishrane. Preporučuju voće – narandže, ananas, jabuke, jagode i banane, koje deluje kao prirodna četkica za zube.

Ako želite zdrave i bele zube jedite voće koje garantuje blistavi osmeh, poručuju izraelsk...